Vallø Stift

Menu

 

Tid til sceneskift – din nye bolig?

Eksklusiv slotslejlighed på 137 m2 beliggende i Slottets vestfløj på 3. sal (der er elevator). Boligen indeholder stor rund tårnstue, med 270 graders udsigt over Slotsparken og det skønne Slotsgademiljø. To vestvendte stuer med udsigt over Slotsparken, soveværelse, entré, gang, køkken og badeværelse.

På Vallø Slot har beboerne mulighed for at benytte de smukke fællesområder på Slottet.

Til Slottet hører Rosenøen, hvortil kun beboerne på Slottet har adgang. Her kan picnickurven, solen, grillaftener eller blot et glas vin nydes på de indbydende terrasser eller i havepavillonen.

En bolig på Vallø Slot åbner muligheder for at blive en del af et trygt lokalsamfund, hvor deltagelsen i fællesarrangementer, foredrag, koncerter, ekskursioner m.v. kan være med til at give spændende oplevelser i hverdagen og skabe et godt netværk. Hurtigt internet sikrer mulighed for hjemmearbejdsplads.   

Med Slottets beliggenhed lige syd for Køge – i det storslåede, fredede herregårdslandskab tæt på vandet – har man som beboer naturen helt tæt på, uden at man skal give afkald på bynærheden.

Omgivelserne rummer fantastiske muligheder for frisk luft og motion f.eks. i form af gå-, løbe- og cykelture, vinterbadning, havkajak, golf, fiskeri, jagt, ridning m.m.

Vallø Slots historie kendes tilbage til 1300 tallet.

I 1737 oprettede dronning Sophie Magdalene Vallø Stift som en selvejende institution. Stiftets oprindelige fundats havde til hovedformål at hjælpe og støtte ugifte døtre af dansk adel.

Se mere om Vallø Stifts historie her: https://www.valloe-stift.dk/?page_id=121

Målgruppe: Der udlejes til lejere med interesse for dette specielle sted og som har lyst til at indgå i det særlige miljø, der findes på slottet. Såvel ægtepar som enlige i aldersgruppen 50 år og opefter, uden husdyr og hjemmeboende børn, kan komme i betragtning.

Den månedlige leje er på 15.500,- + forbrug

 

Hvis De er interesseret i at leje denne unikke bolig, bedes De sende en ansøgning indeholdende følgende oplysninger:

  • Boligens navn
  • Navn, adresse, telefon nr. og e-mailadresse
  • Personoplysninger, herunder alder og civilstand
  • Relevante personlige oplysninger, herunder tilknytning til arbejdsmarkedet, årlig bruttoindtjening og formueforhold
  • Begrundelse for ansøgning
  • Ønsket indflytningsdato

Ved at sende en ansøgning giver De Vallø Stift lov til at behandle Deres personlige oplysninger i forbindelse med udlejning af denne lejlighed https://www.valloe-stift.dk/?page_id=139

Ansøgningen, der behandles fortroligt, bedes venligst sendt som e-mail til: persondata@valloe-stift.dk

Evt. vedhæftede filer bedes fremsendt i PDF-format.

 

Vallø Stift
Slotsgade 3
Vallø
4600 Køge

persondata@valloe-stift.dk