Skip to content

Vallø Stift

Menu

Ledige boliger – tryk på billede for mere information

Der er desværre ingen ledige boliger i øjeblikket

Der er desværre ingen ledige boliger i øjeblikket

Information om boliger

Boligudlejning

Hos os har du mulighed for at leje din egen drømmebolig. Vi har huse, der næsten matcher enhver drøm.
Nogle er store, andre er små, men fælles for dem alle gælder, at de ligger midt i den pragtfulde natur og samtidigt kun få minutter fra Køge centrum.

Du får mulighed for at opleve naturen helt tæt på, følge årstidernes vekslen og mærke den ro, der er ved at bo midt i naturen. Alt dette uden at skulle give afkald på café- og shoppingturen samt andre af byens tilbud.

Boligen tilbyder dig rammerne, så du og din familie kan få mange gode oplevelser. Her er f.eks. mulighed for en hyggelig grillaften på terrassen, at opleve hvordan stjernehimlen vokser frem i mørket eller se dine børn boltre sig i haven og få et tæt forhold til naturen. Det kan også være, at du bare glædes over dit velduftende vasketøj, der har hængt til tørre i sommerbrisen.

Boligens omgivelser åbner op for en bred vifte af forskellige fritidsaktiviteter – brug f. eks. naturen til gå-, løbe- og cykelture. Her er også mulighed for golf, ridning, fiskeri, jagt og mange andre fritidsaktiviteter. I området findes et rigt foreningsliv, der dækker de flestes behov.

Nærområdet rummer et stort udvalg af institutionsmuligheder for børn på alle alderstrin. Her er vuggestuer, børnehaver, skovbørnehaver, kommuneskoler, private skoler og videregående uddannelser. Her er med andre ord noget for en hver smag.

Køge by ligger tæt på vores huse. I Køge finder du gode og alsidige indkøbsmuligheder. På de 2 ugentlige torvedag kan du mærke den hyggelige handelsstemning på Køge Torv og købe helt friske dagligvarer fra lokale producenter. Køge blev i 2016 kåret til Danmarks bedste handelsby.

Transportmuligheder i området er gode, både mod nord og syd samt mod vest. Der er højest 5 km til syd- og vestmotorvejen (45 km til København), og fra Køge er der S-tog til København samt regionaltog til Roskilde, Rødvig og Faxe Ladeplads.

Vi lægger vægt på, at du finder tryghed i dit lejeforhold hos Vallø Stift, og at du gennem en tæt personlig kontakt til os vil opleve, at dine boligdrømme går i opfyldelse i et af vores huse.

Hvis du er interesseret i at leje en bolig, kan du tilmelde dig Stiftets emailservice om ledige boliger:

bolig2
bolig1

Boligtyper

Boligtyper

Vallø Stifts har 130 boliger, der som oftest har en attraktiv beliggenhed.

Boligerne, hvoraf de fleste er fritliggende enlige huse, er normalt beliggende i fredelige omgivelser og med egen ugenert have og næsten altid nær alfarvej.

Husene er for det meste placeret i tilknytning til skov eller landbrugsareal, og er således stadig en del af dagliglivet på Stiftet, med hvad deraf følger af tryghed og kontaktflader.

Vallø Stift råder over forskellige typer af boliger. Boligerne har alle tidligere tjent som medarbejdeboliger for Vallø Stifts ansatte.

80 og 125 kvm., boliger der tidligere har været beboet af slotsmedhjælpere, skovløbere, landbrugsmedarbejdere, kuske og nattevægtere.

125 – 225 kvm., boliger der har tjent som hjem for Stiftets administrative medarbejdere, savværksbestyrere og skovfogeder.

225 kvm. og derover, disse boliger er store herskabelige boliger, der har været beboet af Stiftet øverste ledelse.

boligtyper2
boligtyper1